valborg, håkan och begär efter luringar

Mmm.
Dag två påbörjad och om andningen inte rullar fint om en vecka välkomnar jag antagligen luringarna tillbaka i min väska. Det finns få saker som ökar suget så mycket som faktumet att det är valborg idag, att jag hör hatar att jag älskar dig på youtube och ser videon som isa visade mig morgonen då vi åkte till siesta.
Solen skiner och jag har ett konto fullt med pengar, och jag vill bara gå genom "den tidiga morgonen" med en Prince i näven och ett leende på läpparna.

där ringde papps från slovenien och jag hoppas att idag blir en rulig dag påföljd av en RIKTIGT rolig natt som ska avslutas med lilleman.
´
HAY!

If you need me call me, no matter where you are no matter how far

Baby theres aint no mountain high enough, aint no valley low enough aint no river wide enough to keep me from getting to you

fantasi tack
Att träda in i en dovereklam hade passat mig fint just nu, där allt är fräscht och andetagen så djupa och fulla av luft att man flyger bakåt.
James morrison och you give me something med honungste är en räddning att hålla fast vid när jag andas genom ett sugrör.
Jag saknar min pappa som bygger källare i slovenien och när jag inte förstår mig på min egen situation försöker jag hjälpa till att lösa någon annans.

God fräsch kväll

meh

nä om man bara skulle ta och somna i solen.
oj är visst allergisk
vilket trams

have a little fun and Oh-oh-oh

Idag har jag gått runt och tänkt på rädslor.
Följande saker har gnagat i mig idag, vi börjar med svininfluensan som hanna slängde i ansiktet på mig när jag trädde in på samhällskunskapen. Denna sjukdom fick jag först en rejäl läsedos av ur metro på bussen och sedan nojjades det loss, kan min tvåmånader långa förkylning vara svinflunsan eller är det bara polyperna som härjar i snoken min.
Skulle jag nu ha den sviniga sjukdomen och bli dödssjuk skulle det inte vara nått problem för det för oss in på punkt två på min orolighetslista, dumt nog tog jag ett "när ska du dö" test igårkväll på fejjan och tänkte trött att de skulle ställa hälsofrågor men nejnej och jag lever inte länge till. Det drömde jag jobbigt om hela natten och vaknade trött vid fem av ett sms från lillen som då gick och la sig.

På något sätt har jag stillat nojjorna, tack vare sunni som också tagit testet och joinar i himlen om det stämmer, halsonten står det inget om i svinflunsan och man ska dessutom behöva ha fått sjukdomen utomlands och jag har hållt mig till sverige på senaste.

Nu sitter jag vid datorn och lyssnar på strong indipendant woman musik, tillexempel MAN I FEEL LIKE A WOMAN.
Samtidigt som jag funderar över om det är dags att se twilight snart, om jag borde plugga inför engelska nationella imorgon och om jag ska tvinga ut micki på promenix ikväll.

Musiken lurar bort läskiga tankar och allt jag vill är att busa genom natten med min kompan ister och hanne och ebsi och lotten och mattsen och majki och sunnset och alla andra som vill hänka. UT OCH NJUT

sova ensam

när jag drar täcket över benen och märker hur mycket plats jag har över i sängen
när jag lägger huvudet på en mjuk kudde men hade föredragit en arm
när jag slumrar in med stängda ögon för det finns ingen nacke att stirra in i
när jag märker hur mina andetag är de enda i av sitt slag i rummet

som jag inser att du gjort mig imun mot att sova ensam


I am seventeen going on eighteen

Så här sitter jag med ett intyg för utbetalning av lön utan skatteavdrag, så står det på pappret ja. Pappret som jag nyss med tungt hjärta signerade, jag är inte utvecklingsstörd nej, även om folk må påstå motsatsen. Pengarna vill jag ha, det är bara det där med att få lön en riktig lön, sånt som man sysslar med när man är vuxen och om endast tio dagar kan jag syssla med det på fullaste allvar.
Då kommer den där efterlängtade åldern, arton, jag kan köpa mina cigaretter på ica, jag behöver inte vara nervös på krogen för att en vakt ska be om leg, jag behöver inte ta reda på om leg stavas som jag tror att det gör och jag kan fortfarande komma undran med oförskämda fyllor för jag är ju trots allt liten och dum.
Man har gjort enorma misstag, litar på fel personer och deppat över folk jag inte känner i ett halvår. Mina betyg kan dala och skjutas upp som en raket beroende på vilket tonårshumör jag är på för dagen, och det är helt okej att hälla såpa på stolarna i matte salen.
Att skapa mina egna musikvideor med löjliga romantiska möten, gråta till the hills och leka jag har aldrig på busshållplatser påväg till helt fel ställen.
Hittills har jag ju trots allt varit sjutton år, som sagt och sjunget så många gånger förr. sjutton år i staden.

Jag börjar bli nervös inför det där med att fylla arton, visst visst, stor och ansvar och rösta och ha mig men jag är ju liten.
Lilla Yollan, som gärna ligger i trädgården där bak med ett glas saft och fortfarande alltför ofta läser "Tvillingarna på sweet valley high" och älskar att prata om pussar och kramar som är hur oskyldiga som helst.
Att skratta när Isa säger bajs, och leva på att jag fick pizza till middag är sådant som är typiskt mig och en nioåring.
Dumheter som att berätta för mycket för folk jag inte känner och att ibland vara så elak som möjligt mot fint folk när jag egentligen vill ha dom så nära som det går, sånt man gör som trettonåring.

Samtidigt går jag i mattestuga frivilligt, för att höja betyget. Jobbar en dag i veckan och bor praktiskt taget med mannen min över helgerna. Har börjat städa när det behövs istället för att vänta tills jag blir tillsagd och försöker ibland på mig att laga en eller annan maträtt. Kanske kan jag bli arton, trots allt.
Kul lär det ju bli, bara jag kommer undan med att vara sjutton ett tag till och hey hade vi bott  i Usa just nu hade jag inte fått dricka ute på tre år till så pah.
hursomhelst några tankar för ikväll långa och många. nu ska jag vara så undersjutton som det går och spendera en stund på msn efter tio på kvällen.
kvällen till ära veronica maggio sjutton år.

Huvud axlar knä och tåFick besök idag på morgonkvisten inga invändningar what so ever
Tandläkarbesök har även hunnits med och en del träning. hehe
Puss! och väck mig fler veckodagar tack

Åhhåjajajja

You haven't written to me in a week I'm wondering why that is
Are you too nervous to be lovers, friendships ruined with just one kiss
I watched you very closely I saw you look away
Your eyes are either gray or blue I'm never close enough to say

But your sweatshirt says it all with the hood over your face
I can't keep staring at your mouth without wondering how it tastes
I'm with another boy; he's asleep, I'm wide awake
And he tried to win my heart, but it's taken time

I know the shape of your hands because I watch them when you talk
And I know the shape of your body 'cause I watch it when you walk
And I want to know it all but I'm giving you the lead
So go on, go on and take it, don't fake it, shake itDon't second guess your feelings you were right from the start
And I notice she's your lover, but she's nowhere near your heart
This city is for strangers, like the sky is for the stars
But I think it's very dangerous if we do not take whats ours

And I'm winning you with words because I have no other way
I'd love to look into your face without your eyes turning away
Last night I watched you sing because a person has to try
And I walked home in the rain because a person cannot lie

En morgon som dennaDansar glada gatan fram

Älska mer

Sönderdansad men den sista energin går till kulturhistoria ikväll
Sedan kryps det ner i sängen med ballar av stål och jag kan så lätt
så lätt tänka in dig bredvid mig, en axel att läsa en dålig bok över
och ett kluckande skratt åt förargelseväckande fredrik och rick.

puss och godnatt kom nu i säng innan sömntåget lämnar perrongen.

puss !Veckan finished. Nu blir det bara kul.

fluff

08.15- 15.45 skola
16.00- 18.00 jobb
Och nu ska jag plugga halva natten.
Kommer somna gott inatt och vakna till en fredag, look on the bright side!
Imorgon blir det simon, grill me gamla godingar hos mattson och dans såklart.
en sån vecka,
idag hade min lillasyster färgat sitt hår svart i skolan, det gjorde mig lite ledsen hon har det vackraste håret i världen, men jaja. isa ska utmanas imorgon igen. sitta på bänken.

nu ska jag duscha och dricka vatten. HEIRÅE

pancake factory

Ännu en gång ska det dras på munnen åt mina talanger vid spisen. En sovmorgon till klockan två idag, så varför inte treata sig själv på en riktigt god frukost tänkte jag och drog fram kokboken för att schteka pancakes.
Smeten gick hur bra som helst och även gräddvispningen, det var själva stekandet som inte höll med mig, vilket är konstigt för jag schteker ju mest hela tiden he-he-he.
Hursomhelst brända och degiga och hela köket blev dimmigt som en novembermorgon. Så jag blev fast med ett stekjärn med fastbränt margarin och en skål med fluffig grädde.
Ja, jag åt en skål med grädde och sylt till frukost och ångrar mig lite nu.
Dans i kväll eftermiddag / plugga till gympaprovet.

Godag godag !

It burns like me for you lillenliten lilleman. KOM

barampam tschjag myser och leker med min kamera, och imorgon börjar jag dödligt sent.
då ska jag vandra runt på trägolv i huset barfota med myselinne och bara vara sonkmysen.
 veckan är uppslukad av dans och idag har jag förbränt kalorier i folkets hus i mina balettskor och klackar, för första gången på scen.
Gympaprov och samhällskunskap får helt enkelt vänta när det vankas dansuppvisning, eller så får väl böckerna följa med på äventyr till engelsktalande danslärare och svettiga elever. Jag älskar det.
Jag är även mycket stolt över min lille idag, och skickar pyssar till hbg.
nu ska jag dricka kyligt vatten för att rensa systemet och sedan ta en banan för det är gott.
på återseende!


stå upp för di blåeYap, efter att simon köpt öresundsrunt kort till oss har jag inte befunnit mig i tillstånd att bli kontaktad av någon, någonstans.
The moose, hostel, helsingör, köpenhamn öl och sol passar utmärkt. Rehab idag med promenad och micki, nu ska jag skriva en bokrecenssion och sen ska jag äta pappas hamburgare.
Hemma i tid för mff var vi iallafall och silfen är nöjd i götet på hifs borta match, Lycka till ikväll ljusblåe.

denna veckan blir jag nog rätt svår att kontakta igen...dans dans dans dans dans UPPVISNING. haj

välkommen hem ebsanImorgon blir det de tre på samma toalett med fest för samma människor fast ett år senare och en ny filmkamera.
Men nu ska vi först värma upp hos ebster och i stan.
Ska bara trösta den lille som hatar telenor.
pusshaj!

to do list

Idag var en "göra saker jag måste göra dag".
Jag har druckit kaffe på en filt i parken med Iris och Isa, jag har vandrat runt i stan, jag har pysslat, varit på banken och fixat nytt kort och tagit ut pengar och även gjort vuxna saker som byta ut ordet bok mot kuk.
akademi...handeln. Vi toppar inte ballar av stål, men på god väg är jag och isen.
Nu sitter jag här och myser vid ett pysselbord och en kopp te inom tio minuter om mami känner sig snäll.
Sen ska jag smyga mig upp och kolla på sex and the city med antenberg och invänta morgondagen då ebster lämnar berlin för sverige igen.

devalade...pappa lagar förresten dammsugaren och jag väntar på svordommarna som inte kommer. glada föräldrar gosig yoll som saknar sin boll. niet egentligen saknar jag mest silf
heihei nu ska jag mixa me musik snabbttänkte även tipsa er om en brabra film. min pojkvän gör mig kulturellare för var dag som går. sevärd ! slumdog millionare

Han
How deep is your love - The bird and the bee


NAIVE YAYA

Ingen ipod men musiken i mina öron på tåget hem
Naive naive naive

Älskar dig simonsimseluringsilf

Aprilhimlen

Jag älskar den. Aprilhimlen då.
Den har varit blåare än en blåtira de senaste dagarna och även om helsingborg är molnigare idag så smyger aprilhimlens känsla in i min kropp och jag kan må lika bra som igår då jag och lilleman vandrade runt på helsingör och som i förregår då vi drack öl vid havet i helsingborg.
Oj där vred han sig i sängen och jag känner att jag ansvarar för att väcka pojken snart så vi hinner med våra tacos och promenix till affären.
En extremt bra start på påsklovet med flak och tågfärd med min hann till helsing och imorgon far jag hem för att settle my throne som städare i trappuppgång.
 Bilderna i min mobilkamera längtar efter att visas men nu ska jag se klart reprisen av Grayes och väcka simpen.

HA DET VÄL

Mr Brightside

Now I'm falling asleep
And she's calling a cab
While he's having a smoke
And she's taking a drag
Now they're going to bed
And my stomach is sick
And it's all in my head
But she's touching his chest
Now, he takes off her dress
Now, letting me go

DansardansarDansardansarDansardansarDansardansarDansardansarDansardansarDansardansarDansardansarDansar
 
ikväll, fast nu ska jag först sova middag. hej

RSS 2.0