What am I gonna do, when the best part of me was always you, And what am i gonna say, when Im all choked up and your Ok

Trettionio minuter kvar på jobb .....
Hemma hos Simon väntar Kotletter, svampsås och ris, Cider öl och en go kväll med två pågar och Idol. Alkoholen gör programmet sevärt! Shit, vad detta jobbet är ostimulerande när man vant sig vid att jboba på dagis. Där blir man iallafall trött för att man springer rundor hela dagarna, här blir man seg som en pepparkaksdeg för att man sitter stilla på sitt ass hela dagen, except for now. Nu ringer det faktiskt i hissen! På återseende, GOFREDAG!

Trettioåtta minuter kvar.


Dance, like no one is watching!

Tjolahopp!
Idag är det Tisdag den tjugotredje November, det vet jag bensäkert eftersom att en pojke på dagis fyllde år igår och var väldigt bestämd med att det avr den tjugoandra och att han fyllde fem.
Även den här dagen har jag spenderat på dagis och det ska jag fortsätta med ett tag framöver, tidiga mornar och massvis av barn, blöta regnkläder och tårar men alla mina söta småttingar gör det till ett så himla roligt jobb!
Dock är jag trött som om någon har slipped me lite rohyphnol men trots det blir det en kopp te i stan med Sunni efter middagen och sedan ska jag kraschlanda på mina kuddar!
Öppnar sju imorgon och eftermiddagen ska spenderas i svettiga danslokaler för den sista balettlektionen innan showen. Yes, you heard me. Uppvisning om typ två veckor, oroväckande då jag aldrig gjort sista delen av vår Juldans och inte kunnat dansa "på riktigt" på tre veckor pga olika virus som barnen gärna smittar mig med!
Får bli hårdträning nu i veckan på mattan i vardagsrummet, men nu ska jag kila!



Det är mycket och snurrigt just nu!

Baby its cold outside

Två flarror vin och några öl senare, sitter jag här i soffan med Martin klockan 02.28 och nu bjuder sim på nylagade nudlar. Älskar snö och finfin fredag


Partyts ljus och han bredvid...

Nu sitter jag i Simons soffa och kollar på Tyra show, en kvinna får en tarmsköljning där, i Teve...
Det är döskumt vad folk gör för att få vara med i teve nu för tiden. Visst hade jag kunnat göra några
halvpiniga saker för att få synas i rutorna all over the world men att ligga i en T.V studio med en slang i röven där går gränsen! Nu är Sim på gymmet och jag sitter i soffan i mjukisbyxor och funderar på att drop and do hundra situps!

SES!

For real and not pretend

I Lördags kom Majki över på en romantisk middag, vi lyckades med
att laga till en delikat måltid och precis när pommesen åkte ur ugnen
sprack glaset och ugnsluckan föll i golvet!
Tur att maten var klar är allt jag kan säga! Sen fixade hon gratis drinkar
på Carib, det är bra att ha en blondin till bästis ibland!

Just nu

Allting är bra och jag ska aldrig mer låta mig själv glömma vår start, för det måste varit en av de bästa genom tiderna.

Tjejhelg, javisst!


Idag är det Fredag och kvällen ska jag spendera med ingen annan än min kära Isa, i hennes soffa med chips, pizza och annat som ökar på midjemåtten!
Imorgon är det Lördag och då ska Majki och jag bli fnittriga
på en vinare och försöka oss på att laga middag ihop.
Kan det bli bättre? Nejje

Jag är kär i den här låten

Både för att den är så himla fin och för att den är soundtrack till en helt underbar
filmscen om vänskap i den första SATC filmen.
Enjoy!

AJ MEN JA!

Halsen svider som ett bi stuckit mig rätt i käften, men jag e glad för det
blir kyckling till middag! Idag fick Isa och jag gratis WASA knäckemellis
på stan och då kom vi underfund med hur underbart kul det är med gratis
varor, vad det än må vara! Vi kom även underfund med att utseendet
does matter om man ska söka till Teaterhögskolan tydligen...
Fick nämligen ett trevligt mail från en Henrik idag som upplyste mig om att
mitt foto saknades på ansökan och att det måste lämnas in innan han kan
registrera mig. Ska inte välja bilden jag använt i detta inlägg då antar jag!
HEJDÅ!

Det är såhär det ligger till

Jag är jättedålig i halsen, im talking halsont som knivar sig så fort jag bestämmer mig för att svälja eller prata. Sväljandet kan ju undvikas eftersom att jag är en mästarkatt i stövlar på att spotta men pratandet som är en av mina största hobbyer gör det svårare.
Imorgon ska jag dessutom kliva upp sex för en åtta och en halv timmars lång arbetsdag på dagis och heja mej vilken dag. Har seriöst ALDRIG haft såhär ont i halsen i mitt nittonåriga liv, är lite rädd nästan.
Trots halsmördandet är detta en otrolig kväll att vara just mig på. And heres why:
1. Mff tog SM guldet igår!
2. Det sitter en man häktad för alla skjutningar som ägt rum i krokarna omkring mitt område här i kära Malmö på sistonde.
3. Jag ska faktiskt tjäna pengar imorgon
4. Chefen sade till Pappa att han borde vara stolt över mig
5. Jag har världens bästa föräldrar och systrar, kompisar och pojkvän.
Gokväll på er därute!

Som ett djur, en lycklig lemur

http://fuldans.se/?v=mncacgpdhu

Här kan ni se Micki dansa, en liten grej jag har roat mig med att pyssla ihop åt henne som välkomstpresent när hon kommer hem ifrån Prag om några dagar!
Idag är det dessutom Fredag och länken piggar definitivt upp så att peppen kan infinna sig! Jag ska på maskerad ikväll och har jobbat på dagis idag, är tröttare än en drogad björn men ska dricka lite te nu och börja komma igång så smått.

Pusshejs!

Pumpa pumpa!

Havregrynsgröt med skivad banan
Färskpressad juice och en kopp kaffe
Den frullen ska hålla fram till tvåtiden när det är lunchdags. Idag hörrni ska jag försöka att gå en hel dag utan att småäta. Jag har nämligen bestämt mig för att komma i optimal form! Det borde inte vara så himla svårt, självklart tar träningen på krafterna men så länge man vilar och tillåter sig själv att gotta till det varje helg så ska detta nog gå vägen!
Löpträningen börjar jag med såfort halsontet har gått över och målet vågar jag inte skriva här än, men börjar jag närma mig så lär ni få läsa om det!
Idag ska jag och isa förövrigt lämna in våra ansökningar till Teaterhögskolan sen blir det en liten fika med Jacob, correction, han får fika. Jag får väl ta en smoothie eller något annat nyttesmarrigt(:
Imorgon blir det Vik på dagis och sedan Halloween firande på kvällen. Jag och Ante har kommit fram till att vi nog är några av de få som inte utnyttjar this time of year till att försöka klä ut oss till något ultrasexigt. Tänk så många sexy nurse outfits det finns därute tillexempel, min mamma är sjuksköterska och jag har då aldrig sett henne i en kjol som är kortare än en dvärgbaby. Anyway, ante ska klä ut sig till det antagligen osexigaste som gått på vår jord, nämligen Mister Harry Potter. Im sorry men runda glasögon och pottfrilla är inte sexigt. Jag ska klä ut mig till Rudolf med röda mulen och så heta är vi!
Nu ska jag slänga in disken i maskinen och göra det lite presentabelt här hemma för det knackade nyss på en farbror på dörren som sa att han skulle fixa värmemätaren i vår tvättstuga efter en kopp kaffe.
Måste förresten tillägga, att jag gillar den där låten "just the way you are". Ante kom in till mig i köket häromdan och frågade om jag hört låten som var så smörigt pinsam att hon nästan börjar gråta. 
Självklart var jag förbered på att gripas av lika mycket panik som Ante hade när hon spelade den för mig, men ynkligt nog så tyckte jag bara den var söt som sockervadd.
Plus att det är roligt att maxa volymen på radion i bilen när den låten spelas och ta i från botten av magen när man sjunger med så att Ante hoppar ur och går den sista biten hem istället...
See you suckers!

Hösten...

Istället för att klaga så kan man ju göra det bästa av den, det finns
nämligen potential för att göra den riktigt mysig!

Onsdag

Idag har jag och mammut haft en ärendefylld dag tillsammans. Vi har fixat pass och id kort åt mig, eftersom de blev stulna i Köpenhamn. Vi har gjort en tripp till banken där det luktade förvånansvärt illa av svett och vi har tänt ljus och köpt blommor till Skattis grav.
Nu ska mami jag och Ante fixa lite lunch och sen ska jag ut och gå i den strålande solen.
I bilen:
Yola- Vad ska jag klä ut mig till på fredag?
Ante- Du kan klä ut dig till en sandwitch
Yola- Hurdå?
Ante- ta på dig en häxhatt och knyt massa påsar med sand runt dig.
Yola- OH-MY-GOD-REALLY?

Teater

Det är vad jag saknar och det är vad jag älskar och vad jag SKA syssla med hösten 2011!
ikväll ska vi äta julmust och dricka chips och vara såhär spexigt systrarna häggigt snygga

Idag känner jag

UE.
Men borde ha kännt
MMMMMM(:

RSS 2.0