Sambo

Jag har fått tänka mycket på det dära med att vara sambo med någon de senaste dagarna, kanske för att det är just det jag sysslat med. Bott med min pojkvän, ensam för första gången i en egen lägenhet med egna regler.
Självklart märker man av små saker redan första dagen man flyttar in som man hade kunnat leva utan, Simon hade nog gärna klarat sig utan mina kläder i soffan och jag uppskattar nedfällda toalettlock. Men förutom detta måste jag säga att vi två som normalt vis är såkallade "känslomänniskor" klarat oss väldigt dramafritt de senaste dagarna.
Kan vara för att vi spenderat mestadels av tiden med att sova, då vi varit trötta efter julfiranden och JULDAGSFIRANDEN. Men idag var en mer produktiv dag då vi knallade ner till Helsingborgs City och kollade på rean, för att sedan hälsa på ( låna duschen) hos Simfens föräldrar.
Sedan har jag hör och häpna även lagat mat. Med viss hjälp av Lillen förstås men jag är ändå stolt över mig själv i köket.

Nu ska jag sluta skryta om hur vuxet jag lever och smutta upp de sista vinet ur glaset, för att sedan inte hälla upp mer vin, utan ett saftigt glas cola som jag ska dricka framför en film som Simon redan kollar på här bakom mig i vardagsrummet och som vi redan sett en gång förr, där det medverkar en skådis som efter sin insats i filmen blev simons freecard. Dvs, tjejen han får ha sex med om de någonsin träffas och hon känner sig sugen. VARFÖR SKA VI SE DEN IGEN?

Imorgon ska jag bygga mina naglar längre (tack för julklappen camilla) och sedan ta tåget hem till Malmö stad där jag ska vandra med hannemor vart hon än önskar, för att sedan sova, vakna och åka till köpenhamn med sären.

sen hux flux är det nyårsafton, och jag är fortfarande tillsammans med Simon. Precis som förra året då jag impulsade till Helsing i stress vid elva på natten och ville hinna fram innan tolvslaget.
Vem vet vad som händer år tvåtusen tio, men åtta och nio bjöd på mycket kärlek och det tackar jag de åren för.

Godkväll.

There´s the spiritFör er som liksom jag själv inte riktigt har lyckats fånga julkänslan än men ändå älskar läget.
GODJUL

LillejulaftonVaknade hos nebbet, inte så mycket för morgonmysÅkte hem och gick en sväng med Presley, joggade femtio meter och fick andnöd.


Ikväll är det Mysteriet på Greveholm hos natti och imorgon är det God Jul, dagens visa är Are you digging on me av Joss Stone och GOJUL!


Escape meNu beger jag mig till jobbet för att slava i trapphuset, det snöar lagom till avfärd sen blir det efterlängtad lek med Nebstern.

gojul!

When the sweetest voice I ever heard whispered to my soulIgår dracks det öl på möllan och dansades på Kb.
För mina vänner, själv satt jag dubbelvikt i en för liten pulka med Micki bakom mig.
Också ett fint sätt att spendera en fredag kväll.
Och hej, lördag med snö! Ikväll blir det inflyttningsfest in the ghetto.


TAKE CARE! bygg en snö gubbe eller något!

JamenJaMy best friends wedding-ikväll ja

Got to bite my lip so the truth dont slipJag klagar inte någonstans, även om snoret blir is och isen blir slask.

Guldklimp i snönIdag väcktes jag av mamma, apelsinjuice och en "Det snöar" kommentar.
Barnsligt glad över detta faktum ska jag släpa ut isan en sväng på stan och köpa en juleklapp åt hifaren i mitt liv.
Ister ska ju trots allt överge både tomten och mig och åka till Pourto Rico på fredag så ett par timmar i snön med mig kan jag ju begära trots allt.
Sista spelningarna av Vi ikväll klockan och sju, och kom eller kom inte. det brukar lösa sig.


SES!

GodMorni´n Major


Fredag idag och jag spelar teater ikväll, börjar fem och nu ska jag bada!
Såg cheek to cheek igår, och de var jätteduktiga.

Morgonens visa är Alphaville-Forever Young


Fångade mitt öga

Loving is a process like growing up, it progresses. We grow up understanding more and being more arouse with surroundings. From young, we only knew Love is for the Love for basic necessity of growing up, like milk and probably the pacifier. Then we grew older by learning Love is the care and concern that parents give their child unconditionally. As we grow older, Love becomes more cliche and takes the form of simply almost anything - from holding hands to kissing to sexual.

I don't know what goes further than here, and I've yet to experience it myself. Love is just something that people sacrifice their blood and sweat to hunt for it. But in the first place, is it huntable, or has it always been there and that you just made it lost its meaning.

What does Love mean to you? Just companion or something unexplainable? Even being in a love-triangle, doesn't mean it's wrong to love. It's probably just wrong timing.

Im fucking with the man in the mirrorGODMORGON!
Sjunde december och jag har varit vaken i för många timmar för att börja vid elva. Tiden har spenderats med tv shop och ett förstört ägg.
Men är man sjuk så är man, rinn-nos, täppt nos, klihals, kliarmar, andfådd och inte mycket luft passerar halsen påväg ner i lungorna.
Men vet ni, att klaga mår man bara bättre av en söndagskväll i soffan med mamma så välkommen måndag, nu ska jag springa till bussen och smitta så många jag kan.

DÄRAV-SMARRIGPUSS!
ingen dans idag- burastlösabenya

MalmöOch idag blev den första julklappen köpt,
Jag vaknade hos Is och Slumrade i mammas säng,
Gick självmordsbenägen till jobbet,
Gick glatt runt i stan me Ulrik i öronen.RSS 2.0