Ljud

Min norska sms signal betyder bara en ting för mig. och endast den tingen. imorgon är det juni och hej vad rart allting är, jag skriver på svorsk. nu går där någon i trappan men inte någon jag bryr mig om.
snakkes!

Glädjande besked

Det bästa någon kan säga till en när man ligger i soffan bakfull som ett svin och med en lägenhet som liknar ett pundarhem, är "Kom hit nu, vi skall grilla". Det är akkurat vad som nyss sades till mig så nu skall bakfyllan duschas väck, och lägenheten ryddas. Sedan hoppar jag på bussen till tante och vandrar upp för berget för att söndagsmysa med middag och fint folk.
mumma!

Den dära känslan man får när man är nyduschad och kryper ner i sängen

Den känslan gillar jag, som ett pirr. En slags glädje över att man ska få sova och tänka på vad man vill ett tag. Jag gillar även låten.

Hm

Jaha, så blev det så det fick bli då.
Just idag, denna morgon klockan 08.16 när regnet som alla andra dagar öser ner så saknar jag Malmö mer än någonsin förr. Fann ju mig något att stänga ute regnet med och nu tar det på mig mer än jag hoppats det skulle.
passa dig som satan.

When he is looking she falls apart


So baby loves to dance in the dark.

 Jvetsche, oj va snett allt är men de som är viktigt är rakt och det är väl allt som räknas, sant?
Snart ska jag hem till Malmö, och Helsingborg en dag. Två städer med mycket minnen, tänk att jag ska gå runt i stan, som jag gjorde i timmar dagen innan jag flyttade. Bara gick och gick i isbitande kyla för att supa in staden en sista gång. Shit. märkligt det hära.

hade

Text från februari

Det är inte det att jag har flytt,

För känslorna är med mig här också

I den nya lägenheten, här i den nya soffan

och jag kan om jag verkligen tänker efter,

minnas precis hur det kändes, hur det faktiskt känns,

att vara din. Med allt vad det innebär.

Så tro inte att jag har rymt, det går ju inte.

Men kvällar som denna, är det verkligen tur.

 

Att jag är här nu.


celibat

ni är roten till all ondska. eller jag är bara jävligt lei av er. mänfanskapsfolk

En text från Januari

Jag trodde aldrig att jag skulle finna mig själv i en sådan klyschig situation någonsin. Inte ens direkt när det tog slut kunde jag se mig själv hamna där två veckor senare, nej. Detta "break up-et" är inte som något av alla de andra fruktansvärda avsluten genom tiderna. Jag tröstäter inte och inte fan hjälper det mig att hångla med en ful kille på en pub, jag svälter mig inte och jag gråter mig inte till sömns. Jag är bara tom. Tom på allt.

Så kändes det sådär tre dagar in i att bli lämnad ensam efter två års intimitet med någon annan, tomheten uppstod nog mest för att det var lättare så. Att vara tom är bättre än att vara ledsen, och inte ens när jag åkt förbi min station med bussen för att jag var försjunken i tankar på dig och mig och allt vi gjorde och inte gjorde så kunde jag erkänna att jag var just en sådan där klyschig brud.

Stunden då jag insåg det på riktigt, var efter många kvällar med rödvin, dock aldrig med män. Nej, rödvin och tjejkompisar i en rökig lägenhet ( ja rökningen välkomnade jag tillbaka mot mina läppar så fort jag slutade röra vid dina) var vad som gällde. Inte ens när jag rumlade in i mitt rum med minnesluckor och ruffsigt hår klockan fyra på morgonen var det på grund av dig.

Min panikboknig av en resa till Egypten med en när vän var heller inget tecken på att jag var hjärtekrossad för mig. Jag grät på jobb och torkade tårarna, koncentrerade mig på att fläta dagisbarnens hår och vägrade inse ironin i att jag satt sex timmar efter att du dumpat mig med en unge i knät och kollade på ett luciatåg där de skränades ut strofer såsom "without you this christmas im nobody".

Att "Kärlek är ett brev skickat tusen gånger" gick på repeat var absolut ingenting som hade med dig att göra och kvällarna med en kudde under armen och tårar i ögonen handlade bara om trötthet.

Det var först när jag stod och packade resväskan till Egypten sådär tre veckor senare som jag sneglade mot spegeln på min vägg och tillbaka stirrade en tjej men ruffsigt hår, trosor och linne, dina stora sockor på fötterna. Ett paket glass bredvid sängen och mina läppar sjöng med till Diana Ross "I will survive"...

Där slog det mig vilken klyscha jag var, där slog det mig även att pågrund av att jag var det så har jag sett det i film...därför har någon annan också varit med om detta, hjärtekrosset. Det är inte bara jag. Wow vilken befrielse,att vår romans inte var så särskild. Jag får vara som andra tjejer som blivit uppbyggda och nerrivna av män. Det är faktiskt en lättnad.

Om två dagar flyttar jag till ett annat land. Bara för att du gjorde slut. Undra om det var en panik move eller en smart move. Vi får se, men utan dig i samma land lär jag bli tvungen att komma över dig. Hoppas det går bra för dig också! Om inte så hjälper det med låtar som "Respect" av aretha franklin och långa samtal.

 

take care


Jag glömmer alla tider när hon öppnar denna dörrShit, jag är vuxen.

RSS 2.0