You´ve got the loveGlad midsommar, om 37 minuter slutar jag jobba för idag och då ska det firas fint med fina!
Hoppas sillen har smakat bra och potäterna bättre, äter varken potatis eller sill så egentligen
är det väl inte så illa att jag jobbat bort all "mattid" denna midsommar, finns där två jordgubbar
över äter jag dock dem med nöje! Pusspusspusspouspsu

Ny tradition, en sommarbild om dagen!


För att få oss alla i den rätta sommarstämningen bjuds det på sommarshots varje dag här på bloggen,
eller varje inlägg får iallafall en tillhörande läskande sommarbild! Så nu får jag se till att börja fota så
jag slipper sno Ebbas bilder! Nu sitter jag på jobb och utanför strålar solen från en blå himmel, men om
två timmar slutar jag, dagens visa är Actionman av Those dancing days och den är både glad fin och fresh!

Dont be a fool, wrap your tool

Jag bor hos Simon, och ändå saknar jag honom. Konstigt värre. Det är mest jobba jobba jobba och jag vill göra något riktigt romantiskt och riktigt fint med den finaste. Men imorgon börjar jag tjugo över sju och slutar två, då simmen börjar. Vi ses men vi ses inte. Nänu ska jag bädda hans säng och gå ut och mysa med Camilla i soffan!

För övrigt så har hela min familj åkt till Slovenien och allt jag tycks göra är att jobba och åka ner till Malmö några timmar någon dag för att hämta grejer. Pyttsan, efter nästa vecka ska jag äta jordgubbar varje dag, göra utflykter och ligga på stranden och steka satan i gatan varje dag för att pränta in i min skalle att Yollan det är sommar!


A friendly kiss includes no tounge

Godmorgon people!
Idag är det Torsdag och mycket står på schemat, nu ska jag och papi snart tralla till stan så att jag äntligen kan fixa ett nytt pass av polisbitchen. Sen ska jag träffa Neb och Is en stund och ikväll ska Micki och jag på Hanys opera föreställning varpå jag och Koppen ska öla. Det blir mycket och bra. Pusshejs!

Yolanda be cool

Idag har vaknade jag hos Neb och powerwalkade glatt med henne för att ragga lite bullar med bregott hos ica maxi, sen låg vi halvdöda bredvid krökan tills regnrocken bokstavligt talat drogs på och vi gav oss ut i jakt på thaimat. Feta och nöjda köpte vi glascola och sedan GICK Yollstern hela vägen hem till Lindängen. Nu ligger jag här, halvt död men ska snart traska till Nattak och se på fotboll, älskar att VM har börjat igen det är så mysigt.
Här är min låt förresten, så himla härlig.

Här kommer teateraporna

Här kommer teateraporna, tjolahopp, tjolahej, tjolahoppsansa
Här kommer teateraporna, här kommer faktiskt vi
Har ni sett oss supa för vi är jävligt djupa,
vi har ingen botten för vi ska nå till toppen
Min bästa dag

With or Without you


The only cure for love is the one that is bigger than love itself,

Friendship

I suppose that I should hold it in, but you excite my every cell

heyhejhey!
Den senaste tiden har jag inte varit för lat för att blogga, om nu någon bryr sig. Däremot så har jag BOTT på inkonst, spelat ärkeänglar och nästan brutit svanskotan, fått otaliga skratt och applåder, varit i Köpenhamn och sett Tiesto, suttit på The moose med Simon och danskar till 06.00 och jobbat på dagis.
Förra veckan var nog en sådan vecka som var en av de bästa i mitt liv även om man inte märkte det just då. Nu skulle jag gärna dit igen.
Till i Lördags när vi spelade och jag stack till Köpen.
Hursomhelst, idag har jag jobbat med barn i fyraårsåldern, arton stycken närmare bestämt. Fick även mitt jobb schema för hissen i sommar och så kom Micki en sväng och färgade mitt hår alldeles för mörkt!
Slovenerna har anlänt och shotat SCHLIVA och därför ligger nu pappa och snarkar i rummet bredvid och ja klockan är bara nio på kvällen! Imorgon kommer Ebli till mig vid nio snåret, då ska hon extenda mitt hår och få brunch av mig sen ska jag ta mig en solning och träffa Lottepuddingen för studentskivor. och på torsdag, ja då är det min tur.

RSS 2.0