Naive

Kom på mig själv med att göra små skutt i gången från busshålplatsen idag, och att kolla efter bussen när den åkte, jag upptäckte till och med att jag stod lutad mot diskbänken några minuter senare med mobilen mot bröstkorgen och ett leende på läpparna.
Det slog mig då att för omvärlden såg jag ut som en nykär flicka i en film, som nyss fått första kyssen från pojken hon tycker om och drömmande lutar sig bak mot dörren med slutna ögon.
Jag såg även ut som pojken, som jagat henne så länge och lämnade henne på glada ben och tog ett språng av glädje i farten påväg hem.

Och det var exakt vad jag var.
För ett år sedan hade jag sagt att jag aldrig kunde vara en sån som smålog och kände pirr i magen och gick drömmande från en busshållplats på grund av en kyss.
Ett år och fem månader senare idag gjorde jag det.
 Fem månader lillen.
Jag älskar dig!




Glatt glidande



Denna bilden går ut till alla glada. Det blir inte mycket gladare än så.
Jag har fått jobb, två stycken
Lillen kommer till mig inatt
Robinson var bra ikväll

Det finns mycket att fira. Därav bilden. Nu ska jag städa mitt rum och hoppa i en dusch skepp ohoj!

Beroende

Min syster kommer hem ikväll och jag älskar Moneybrother.
Imorgon kommer simpi och på lördag ska jag jobba i turning torso.
Söndagen blire dop och fest och sedan är det måndag igen.
Fnissigt. Moneymoneybrother


våffeldagen



Idag vaknade jag och gjorde mig sådär lagom söt helt i onödan för när jag cyklat i det tortyrkalla men ändå soliga vädret till skolan hade vi ingen teaterlektion och när Isa sedan meddelade att man fick gratis våfflor på Gustav idag tyckte både jag, Isa och Ebba att det krockade med journalistiken så vi tog oss ledigt för att göra vår intervju och åkte till stan.
Våfflorna var en besvikelse så jag åt bara två, en med choklad och en med sylt och grädde.
Sen frös jag och cyklade hem invirad i Isas jacka som en smurf på min extremt långsamma cykel. Hemma somnade jag och sen bar det av till dansen där jag spenderade tre timmar.
Efter det åkte jag hem och då hade mamma lagat våfflor. Dom var godare hemma så jag åt sex stycken och nu är jag nyduschad nöjd och livet en fröjd.
Imorgon är det simning första lektionen och mina nio våfflor har bildat en festlig putmage...
GONATT

Kulturell javisst

Goood evening guys.
Idag har jag dansat balett, i min klänning till uppvisningen. Tyvärr sprack sömnen när jag skulle klämma mig in i den och när jag väl anlände till dansen visade det sig att den var helt felsydd och saknade paljetter så back to square one on that.
Efter dansen och ett snabbt cheesburger meel på central stationen åkte Micki och jag till skånes dansteater där en kall Hany väntade oss. Vi såg en poesi / jazz / dans föreställning som heter Någon annans hemlighet. Det var mycket bra.
En timme senare satt vi och frös så mitt hjärta stannade i väntan på bussen som förde oss till stan, gnälliga tanter och sedan hem till Lindängen.
Ska spendera kvällen under mitt duntäcke med sex and the city och te som nyss har dragit klart.
Myskväll och börjar tjugo i tolv imorgon.
Bara den vidriga kylan lämnar världen ett par månader så är jag nöjd och det mesta fröjd.

solong

let me get back to you with that

En trevligt festlig helg som jag started off med att ramla i soffor i svedala och avslutade imorse i mys sängen i helsingborget.
Nu är jag så upptagen att dessa fem minuterna jag unnat mig att blogga är guld, för vad gör jag om inte studerar samhällskunskap som vi har ett killer prov i imorgon och jag måste milt uttrycka det som HAT. jag HATAR det.
har nyss ätit god middag dock som jag lagade till mig själv, bearne sås som jag inte kan stava till och kött och nybakat bröd me avokadosallad. mhm. grown up much? ok. gjorde bara såsen av pulver.
ännu en festlig sak som väger upp skitprovet är att jag har återfått sex and the city boxen och det är ju inget annat än grädden på moset, ren lycka.

anyway tillbaka till pluggish och sockerdricka. sen däckar jag i mitt rum som jag måste städa. jag är trött. vaknade fem i morse har varit walking mongo hela dagen.
pys

Fredag, Stormar Svedala




För övrigt lyssnar jag på How many licks av Lil kim. Emelielåten. Och jag älskar den.
Solen har skinit veckan igenom och jag är redo för en festlig helg som ska startas i Svedala av alla festliga platser och avslutas i Helsingborg.
jahej!

BOW

Ännu en dag med strålande sol och glad tjej ska skutta till gympan.
Dock är min kropp helt död, knäna gör ont ryggen värker, det är vad tre timmars jazz gör med mig.
Detta är för övrigt en av mina favoritlåtar i världen just nu och även en som vi ska dansa till den nittonde april.
You cant stop the beat från Hairspray.
HAVE A GOOD ONE FOLKS!


dansar mig fram

Gomorron lindängen, här sitter jag med äggmackor och kaffe i pappas tröja och myser. Ännu en solig morgon med blå himmel och det enda som fattas mig är luringar.
Idag ska jag dansa jazz i tre timmar och ser fram emot det riktigt mycket, nyttigt liv då jag igår efter ett intensivt balettpass GICK till stan från limhamn med min trogna kompanjon Micki vid min sida, safe to say blev vi trötta och tog bussen hem, där vi träffade Ali. mysig liten värld huh.
Ser som sagt fram emot dansen väldigt mycket idag, och snart är den här eftersom skolan inte börjar förräns vid tjugo i tolv med teaterlektion sedan journalistik och hemhoppande för min del.
Ha en bra dag!

mina nya karaktärsskor, två timmar i attityd på dessa och fötterna säger ajaj medan jag säger jaja! fina e dom iallafall!

sunny day



Av sol blir man glad, eller inte den arga tjejen som var den första jag mötte idag, men jag var glad iallafall.
Så, att solen har skinit hela dagen har varit top noch, och gjort att fittmaries lektioner och kulturhistoria provet kändes helt okej helt okej. Nu har jag nyss krängt ost & cucumber mackor och druckit kaffe som en riktig liten tant.
Så nu återstår det bara att samla håret i en knut och åka till baletten för att återvända hem utmattad ikväll och ägna mig åt underbar studering av Samhällets ekonomi.
Förhoppningsvis går dansen som på rosor och skulle det inte vara så, så har jag iallafall Micki med mig.
Ut i solen people och lyssna på U2 beautiful day, det funkar väl bäst en dag som denna!
fint som en prince och en cola på skolgården.
over and in. didnt see that coming ellerhur...shit vad det märks att jag e ensam hemma

morsning

Såg nyss två tjejer i min ålder springa upp för kullen bakom huset iförda träningskläder och håret fladdrande i hästsvansar, så jag satte mig här vid datorn och med ett paket glass. Äter med en liten sked så känns det mindre, tips till alla!
Gott är det iallafall och bäst att fylla på för det blir tyvärr fisk till middag.
Idag har jag och isen flisen gått ärenden åt mig och vandrat runt i stan och strax ska jag krypa ner i ett bad och läsa kulturhistoria.
saknar min pojknutt lite men det är ändå gött o leva för jag känner lite att våren närmar sig!
Btw så borde det vara förbjudet för skolcafeterior att servera korv till lunch, det blir aldrig bra. nej korv ska endast äta i danmark i form av pölse, eller hemma i form av nått starkt och gott.
Nu ska jag drassa, på återseende!

Sunesdag



fin helg bra helg.
festfestfest och lavlavlav.
nu åkte hif hem till sig och jag ska skära mina mackor i trehörningar, plugga kulturhistoria och dansa arslet av mig.

ge mig en biljett innan du går att gå på konsert på!

 

Halluvens. Idag har jag varit ledig och morgonen spenderades i min säng med mig själv och mina drömmar. Vaknade först vid sju, kravlade förvirrat upp åt frukost och däckade sen mysigt i sängen igen till klockan var tio och huset folktomt.
Har pluggat kulturhistoria, förgäves ringt kryssnings konungen, och lagat kyckling med ris till lunch. Eller värmt upp iallafall.
Sedan hoppade jag hem till Micki och letade kläder, då fick vi finebesök av Hany med masken.
Efter shoppning i Mickis closet hoppa jag hem igen, dansade och stal antes plattång. dåligt gjort, hon kom hem och skällde. jag gick tillbaka till micki och plattade håret där och nu vrålar ante på övervåningen på amme. BUT IM LEAVING om en halvtimme till Lotta för att sedan fara vidare till Milla och firar henne med middag så skrik er hesa!

Där har ni ointressanta fakta för att sedan ge er något att suga på. I GOT THE TICKETS. U2 FÖRSTA AUGUSTI with mama farn and natak.
YE!
nu ska jag ta en panodil för huvudet och halsen och fortsätta låssas att jag är frisk som en nötkärna. PUSS

Pusher- baby sitter

Hajmat.
Idag har jag varit i skolan hela dagen med en täppt näsa och vidrigt sötsug bärande på min extremt stora och tunga väska för att jag hade glömt nycklarna hemma denna torsdag. Till min förtret (ord jag aldrig använder) upptäckte jag nycklarna klirra till retfullt i min jackficka på hemvägen och jag hade allstså burit runt på dom mot min höft halva dagen ovetandes.
Eftermiddagen spenderades på ett mycket trevligt sätt hemma hos Micki men hon var dock ej närvarande, utan Lovelisa 2 år och Hannes 8 blev mina vänner och underhållning. Jag lagade makaroner, läste "nalle ska gå och lägga sig" tre gånger och tvättade lillan som hade målat sig själv över hela halsen och som med stora protester följde med mig in i badrummet för en skrubb omgång.
Sedan blev det ostmackor och varm choklad med mickis mamma när hon kom hem från jobbet, en utmärkt kombination till snön som anlände idag trots att jag vaknade till sol och tänkte ta vita tygskor på mig, dock vann stövlarna och tur var väl det för mitt raka hår hade hunnit bli ordentligt lockigt den korta vägen från bussen till mickis hus av snömassorna som föll på  min huvudknopp.
Mannen har åkt till kryssningen och finland och fest och penicillin och alkohol och halsfluss allt på en och samma gång och have fun baby och take care.

Ledig imorgon och ikväll ska jag dansa läsa kulturhistoria under the covers och äta upp salladen här bredvid mig.
Fyra födelsedagar ska även firas i helgen och Yoli ska infinna sig på alla av dem trots halsont.
Imorgon släpps U2 biljetterna och jag ska antagligen ej bli en av de lyckliga...däremot blir jag lycklig den andra maj på min födelsedag då jag återigen ska få se Enrique och call me a tool. JAG ÄLSKAR HONOM. som en stolt far som älskar sin bögiga son.

nu ska jag minnas vår dans till youtubelåtar. gokväll!

pallallla

Whatever it is för bug som har sjukat ner mannen i helsingborg har den även nått mig här i malmö och jag har snörvlat mig igenom dagen.
Korta små andetag, ont i magen och passande nog började det droppa från himlen när jag stod framför cykeln som skulle bära mig hem. Safe to say, tog jag bussen när jag såg dropparna som retfullt slingrade sig runt min cykelsadel och självdestruktivt föll ner på marken för att bli del av den pöl jag ställt mig och mina sneakers i...
Lång dag som egentligen inte är så lång och jag gör mig genom rossliga andetag redo för baletten.

      

Men vila får man göra när man ska dö, veckan bjuder på allt annat än barbent och mysbelysning.
Här ska pluggas kulturhistoria, passas barn, dansa jazz sisådär en fyra timar, baletten ska hinnas med. För att inte tala om helgen då det bjuds på middag på limhamn hos govän och en lördag då Emelie ännu en gång ska firas och det stort med hela klassen, och nu tänker jag inviga all denna stress med ett bad, fyra av ett leende och säga Woho looking foward to all this!

HAY kyra på mig!

LYCKORUS

Det är inte ofta i livet man når en vändpunkt då man inser att somliga saker som man alltid förkastat faktiskt lönar sig och är bra för en. Här kommer mitt ögonöppnande moment som nyss inträffade.

Jag pluggar motvilligt som vanligt, men gör det åtminsone. Ögnar igenom nyheterna jag ska läsa upp för klassen imorgon och tänker att , ah va tusan, man får ha med lite nöje också. Så tre klick senare är jag inne på sydsvenskans nöjes sida och upptäcker händelsen som ska inträffa i sommar som om den går i lås för mig kommer att stryka tredje punkten på min
 "att göra innan jag dör" lista skriven i åttan när jag var ung och femton.

U2 till Ullevi. U2 live!
det lönar sig att plugga, fyra dagar på mig att fixa pengar, sällskap är kirrat och sen börjar kriget för att få stå i svett och sjunga med rinnande tårar.
U2 LIVE!

Monday morning



Vill ha en skrattig dag och en skrattig vecka.
Idag åker Nattski hem, På onsdag åker Ebi till London och på Torsdag åker lillen på kryssning.
Veckan är helt förutbestämd vad gäller pluggmåndag, dans tis-ons och barnpassning torsdag.
En halvt planerad helg framför mig och det var längesedan jag kände mig mer organiserad.

Här är mina sär och jag som en frisk fläkt en måndagsmorgon då jag hittills bara träffat två ostmackor och en kopp kaffe.

The moose











Köpenhamn med Simsel och dansskor. Vandring från pub till bar till restaurant och middag med Festliga trettioplus åringar resulterade i en full Yollster och relativt nykter Simon under hemåkningen.
Yoli åt något vidrigt som skulle föreställa chokladbulle som äcklig hippie bjöd på och sen fann vi the moose.
Finemangfin dag, Hejdå älskling inte upp på räcket under kryssningen nu!
Fin helg bra helg, ikväll blir det chili.

PUSS!

Helg

Yollan till Isa 
"Fyfan, det var det äckligaste, jag spyr! Vänta ska bara hämta mer chips"

Igår tofflade jag och såg en konstutställning med Isterband micket fint och där fanns till och med chips och cider i fönsterkarmen. Kvällen bjöd på Natti, Simon och coca cola istället för festande i regn. Helt okej.
Lördagen har hittills bjudit på äggröra som jag inte fuckade up, ännu mer coca cola och snart ett besök till Köpenhamn.
En kvick dusch sen sticker vi.

psus nu ringer morf

You I

calleth you cometh I
And that's just how it is
and how it is always been

It's were my reason stops
and something else comes in

i know it doesn't make sense
but still..
calleth you cometh I
And that's how it
is

dag dagg dag. komsister komsi komsimon



  

Hej idag har jag lekt med min vän kameran som har fotat, mina fötter som har dansat, mina händer som har städat och mitt huvud som har funderat.
Nu leker jag visst med msn och itunes och myser i mitt rum.
Imorgon är det fredag då ska jag vuxet nog på utställning med Isa, och träffa lilleman och min efterlängtade storasyster som kommer hem över helgen.
Isa och jag smider planer, spännande dom är inte så vuxna dock men idag kom jag fram tilll att jag, som min pojkvän gärna konstaterar verkligen är sjutton år. En ålder som passar mig utmärkt då jag kan göra saker som man inte ska göra när man är över arton har blivit myndig och ska ta körkort osv.
Därför är det okej att det är ungefär tre månader kvar till the big bang helt okej.
Nu lämnar jag bloggen. Och gör nått vettigt kanske. pus




Fiesta forever

Grattis Till Emelie 18 År. KKKKKKK TAST.
Även om du är hatad av bf tjejerna är du älskad av oss andra.

Ikväll ska hon firas fyllas höjas till skyarna, idag har vi lekt och alla gillar sexual kunskaps lappen på anslagstavlan.
Det har även varit sol denna soliga marsdag, men den är visst på vilostund just nu.
Jag har rött te här bredvid, fina kvällsplaner, en studiedag att se fram emot och "All night long" Lionel Richie på itunes.
Mew, special är också fin idag och baletten är tyvärr inställd hehehe. skämtar med mig själv. nu ska jag göra mer te, en löjlig lyckodans i mitt kök och försöka tejpa ihop mitt bankkort som jag lyckats KNÄCKA. vafalls.
förresten så är brittmarie en riktig bråkstake och hanna och jag är inte big fans. hay

men en sko är alltid gott. TAST


Du frågade mig och nu ska jag svara dig!

Idag ska jag på måndagskonsert, nu stryker jag och pratar med linnea samtidigt som jag bloggar och lyssnar på save tonight allt på en och samma gång.
Ikväll ska Yoli på måndagskonsert, och imorgon ska jag lyssna på vädret ännu en morgon med äggmacka och kaffekopp.
Idag sjöng jag för Musiklärare dan svensson, han sa att det var fint trots svordommarna jag, emelie, isa och max tog imot idag när vi sjöng abba i rasthallen. Att heleneholmare är så fula i mun och fulla av agg...
Här får ni en låt. Nu ska jag stryka klart och dra en tröja över huvudet och ringa micki och ta bussen och träffa isa och göra hundra saker till på en gång

puss!

Första mars


Skrattig vecka, snurrig vecka och avslutad och påbörjad på finaste möjliga sättet.
Veckan tar slut denna söndag kväll med en hejdå puss från min lille.
Mars påbörjades med en godmorgon puss från min lille.
Jag har suttit i ett hål i skolan och skrattat med Isa och Emelie, jag har fått nya tast och bf vänner, jag har lidit på yvonnes lektioner och jag har fått nattligt besök av min pojkvän som klockan tjugo i ett på natten ringer mig och säger att jag ska gå ut på mitt tak för en cigg och tro det eller ej, där satt han i min mössa och med en luring i mungipan.
Festlig dans fredag med mina små sär och go lördag söndag med promenerande och mycket frukost.
Nu hör jag på Billie the vision och tänker att allt alltid blir bra och all the love that is in me är helt sjukt. Hejdå till snurriga februari och hej till mars vad du nu än kommer bli för månad. Feb var inte helt fab, men allt hann bli top noch innan första mars.

pus

RSS 2.0