med julte i koppen

Hej klockan 00.42.
Jag har många älsklingar. Jag pratade just med en av dom. Gillar förresten inte ordet älsklingar lika mycket längre, tycker att det missbrukats lite här och lite där.
Hur som helst, jag har många sådanna. Loved ones.
Slog just ett nummer som sitter i huvudet och pratade med en av dom. Hon finns med i filmen. Den andra skrek i bakrunden och hon finns också i filmen utan tvekan.
Efter en väntan på en skabbig busshållplats med en av mina älsklingar tog jag mig hem och fyllde julkoppen med julte och börjar förbereda mig mentalt inför jobb imorgon.
Lördagen ska också bjuda på luringar med isterband och det är ett måste.
Nu ska jag löjligt nog citera en låt från en grupp jag inte tänker nämna. Men oj vad orden är klockrena och oj vad jag måste skaffa en väckarklocka.
hejdå yollster. Jag återkommer med ett juligt inlägg nästa gång som förhoppningsvis kommer att ge er julkänslor ner i benmärgen och ryggraden!
Lovar alltså att inte blogga igen förrens jag är på sliskigt gott humör.
kan vara imorgon, övermorgon eller om ett år! kanske en minut eller timme. nu ska jag städa mitt rum och fiffla. en luring? kanske. ta er hem lugnt tjejer.
Och glöm inte mina kvinnligaste älsklingar att lammkött passar bäst på en tallrik. (stendött). Oxkött kan också göra det för den delen.
vänner, vänner ni förstår. ni andra kan ju försöka!


I'm Your Girl, You're My Girl, We're You're Girls
Wont you Know That We Love You


En extrem dans på rosor!

För att inte sprida negativitet över världen tänker jag inte skriva om mina tankar särskilt mycket.
Det var en bra start på dagen, yoga utfördes och jag häpnades över min flexibilitet eftersom att stretching och dans kommit i andrahand ett bra tag på senaste tiden.
Ett väl utfört engelskaprov dök huvudhopp ner i min hand och även om Yvonne, engelskafröken, säger saker som "when we girls want to look pretty we go and we put some smink on" så var engelskalektionen helt okej. Isa och jag tränade våra engelska färdigheter i spelet Bubble trouble som är ett exelent tidsfördriv.
Resten av dagen gick väl mest ut på att crava kaffe och känna en vidrig knivig känsla i kroppen som jag inte tänker tala ut om!
Något jag förundrats över de senaste två dagarna är hur dagens ungdom uppför sig. Nej, jag har inte blivit en liten tant, eller kanske, men barnen i nio årsåldern som omger heleneholms skolgård när de vågat sig in där ibland har inte den bästa uppfostran. Vi tar igår eftermiddags som exempel.
Isa, Yollan och Albin sitter fridfullt på skolgården och njuter som bara vi på heleneholm kan göra av vars en luring och kanske även en liten kaffe. I mitt knä ligger Isa och jag kammar kärleksfullt en ful mittbena i hennes rödaktiga hårsvall.
Då vandrar tre ungar i nio års åldern fram och en av dom omfamnar Albins ben.

Gangster kid nr 1- eyy kaxar ni?!
Jag- ehm, nej?
Gangster kid nr 2- ey jag ska dra min kuk mot dig! (till albin)
Albin (smått chockerad)- okej, vilken kuk?
Gangster kid nr 3- hörde du vad han sa till daj mannen?! ska knulla din mamma.
Isa-men för helvete stick ungjävlar (eller något liknande)
Gangsterkid nr 2 sparkar kaxigt på isas väska och den tredje försöker osäkert få med sig sina kompaner.
Yollan- hejdå, hälsa mamma.
Gangster kid nr 3- Nu er du dööd! Han går kaxigt fram mot mig, slår i luften framför mitt ansikte och barnen (ja barnen) springer busigt iväg.

mysigt. jag ska läsa klart om odyssen nu sen plugga engelskaglosor för att sedan invänta kotletter och min storasysters hemkommst som är extremt välkommen. Nu blir det långa samtal i köket, renare bostadsyta och mer kakor och pajer på bordet. Välkommen hem Natti, välkommen!
Eftersom att tjejen i videons revben var brutna då dansen utfördes borde jag klara av mina uppförsbackar just nu.


Jessica & Will-lyrical jazz min motivation att dra på mig dansbyxorna igen.

its a jazzy fling

Tänkte ta veckans lite mer "utomstående från Yollans liv" inlägg nu och The hills blogga.
Frågan jag ställer mig när jag ser det nya avsnittet, som länkas nedan, är väl hur mycket drama kan en person ha i sitt liv under en livstid?
Javisst händer det att jag stöter på en liten dramaqueen här och där eller att jag själv blir krönt till titeln någon gång då och då men när jag hör dåliga punchlines, anklagningar till höger och vänster och ser darrande underläppar i varje scen av avsnittet så tänker man ju hur orkar dessa människorna.
Se avsnittet här och kän lättnad över era mindre komplicerade liv!
http://www.mtv.com/videos/the-hills-season-4-ep-16-you-did-this/1599758/playlist.jhtml
On a different note, har mittbenan börjat grow on me. Tyvärr ser jag ut som ett handikappat ryskt barn när jag försöker mig på det men ska låta lockarna växa och göra några försök till.
Nu är det antagligen dags att dra mig upp för trappan och koppla in plattången, för att sedan get ready och plugga innan skolan börjar. Japp, plugga har blivit en livsstil som jag ogillar rätt högt och här ser ni mitt festliga liv framöver.

Onsdag- Röst&Rörelseprov, Jazz 2 h, göra mattestencil, plugga samhälle 
Torsdag- Plugga samhälle
Fredag-träffa sims!
Lördag-Jobba, plugga
Söndag-plugga

Lovely, kanske ändå inte varit helt fel att sitta på ett cafe i LA och prata skit om allt och alla med oversizade solglasögon och en liten hund vid min sida. the hills the hills...

Lets do something out of the ordinary

Det finns få saker här i livet som får mig att vilja slå sönder någon så intensivt att jag inte ens själv förstår det.
En sådan sak inträffade nyss då jag skrivit ett relativt långt blogginlägg och smånöjt ska lägga till en skön bild av mig hjulande över en strand. ha! in my face, hela texten försvann och jag sitter här dissad av en dator och med friska viljor i lurarna.
som skrivet innan, isas musiksmak påverkar och idag låter jag arppegio vara soundtracket till mitt liv.http://www.youtube.com/watch?v=bjeYlcnEGkg
För övrigt känner jag mer än någonsin, begravd i mitt skolarbete naturligtvis, att jag behöver åka iväg någonstans. var som helst nästan bara ta mig bort långt iväg ifrån rutiner och heleneholms gula (av fimpar) skolgård.
Idag har jag frusit, fått ett brev om dålig närvaro hemskickat, fått mvg i svenska a kursen och ätit sex mackor. har även skrattat åt mina partners in crime ister och emelie och planerat en helg som jag inte kommer att få uppleva på grund av diverse obekvämligheter som jobb och små arga föräldrar.
Har även gått och undrat över hur trött en människa kan bli och tänkt att jag nog är en av de tröttaste som finns. Idag iallafall. Tro nu för allt i världen inte att jag kan göra något åt saken för här ska det pluggas röst och rörelse, samhällskunskap och matte. underbara värld. Jag piggar upp mig och er med några bilder som ska försöka demonstrera fördelar och trevligheter med kalla eftermiddagar, mornar och nätter. och länken ovan leder er till en helt okej låt.
nu blir det skolarbete, jazz worm-up nedskrivande och något att mumsa på om jag har tur. hej!

             
              

sjunger i trappen

Välkommen för allt i världen. ny blogg. ny vecka.
Medan största delen av min umgängeskrets befinner sig på heleneholms måndagskonsert sitter jag hemma och dricker honungste och pluggar inför samhällsprovet som tar plats i mitt liv om en vecka.
Ett litet ljud fångar min uppmärksamhet och ebsters inloggning på msn gör mig småglad och nu efter några minuter storglad.
Efter en riktig söndagssöndag i staden som männen isa möter på klubbar hatar är jag nöjd och livet är till stor del en fröjd.
Lite hair efter ett sisådär musikprov i skolan är också trevligt och även kyliga promenader till destination "Pinsam tant ställer intima frågor" i stan.
även om min dator är extremt opålitlig och en stor gnutta långsam gör det inte så mycket för den tilltalar mig inte särskilt mycket nu för tiden.
Det var det mesta tror jag, over and out för idag. Och ja, de flesta av mina inlägg kommer nog inte vara mer spännande än detta. eller kanske jo förresten. ska skärpa mig.
puss!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0